EntityOne heeft knokke-heist.be gemaakt!

Afgelopen jaar heeft het gemeentebestuur van Knokke-Heist de opdracht gegeven aan EntityOne - Drupal experts om een nieuwe website te maken. Voor mij heeft deze opdracht ook een persoonlijke kant, als student was ik jaren jobstudent op de ICT-dienst van Knokke-Heist. Hier heb ik mijn eerste werkervaring met PHP opgedaan.

Deze eerste ervaringen heeft me gemotiveerd om op een bepaald moment te solliciteren voor een job als PHP programmeur, zo heb ik dan Drupal leren kennen, heb ik EntityOne opgestart, zijn we gegroeid tot een gerespecteerd agency, ... en hebben we opdracht van knokke-heist.be binnengehaald.

Op technisch vlak waren er heel wat uitdagingen verbonden aan dit project. Zo hebben we een op maat dynamische openingsuren module in de website geïntegreerd en hebben we het mogelijk gemaakt dat de beheerders van de website stadsproducten en activiteiten kunnen importeren. Ook hebben we een geavanceerde integratie om nieuwsbrieven te versturen via Mailchimp vanuit Drupal gerealiseerd. Dit allemaal op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier voor zowel redacteur als gebruiker. 

Na opdrachten van Teamleader en De Medialaan is dit het bewijs dat we blijven evolueren.

Ik ben dan ook heel fier op zowel het team als het resultaat van dit project.

Meer informatie omtrent de Drupal 8 website van Knokke-Heist kan je vinden op https://www.entityone.be/nl/case/knokke-heist.

Knokke-Heist