Opening EntityOne Kortrijk

EntityOne groeit! En om al dat talent een plaatsje te geven hebben we een kantoor geopend in Kortrijk!

Deze week was het feestelijke opening samen met klanten, leveranciers, familie en vrienden. Voor mij persoonlijk is het ook een heel fier moment. 'EntityOne Kortrijk' is een jarenoude droom die in vervulling gaat.

Waarom geen groter kantoor in Gent?

Als groeiend bedrijf heb je verschillende mogelijkheden. De meest voor de hand liggende is een groter kantoor zoeken in de buurt en verhuizen. Zo worden alle diensten centraal gehouden en zijn er geen bijkomende uitdagingen rond communicatie en management. Het grote nadeel is dat je heel snel een corporate gevoel gaat krijgen. Bij EntityOne willen we wel kunnen gebruik maken van de schaalvoordelen dat een groter bedrijf met zich meebrengt, maar we willen het 'kleine bedrijf' gevoel behouden bij alle medewerkers van EntityOne. Ook de persoonlijke aanpak van klanten kan op deze manier gegarandeerd worden.

Bovendien hebben we een fantastisch kantoor in Gent, aangenaam om te zitten en heel bereikbaar. Het is niet gemakkelijk om een (betaalbaar) gelijkaardig kantoor te vinden.

Waarom Kortrijk?

Een van de kernwaarden van mezelf, en ook EntityOne is duurzaamheid. We willen een goed bedrijf uitbouwen, maar niet ten kosten van onze omgeving. Door een kantoor in Kortrijk te openen worden er vandaag al 300km minder per dag minder gereden voor EntityOne! En dat zal alleen maar stijgen bij verdere groei.

Ook spenderen onze medewerkers minder tijd in de wagen en dat komt hun persoonlijk leven alleen maar ten goede.

Spring eens binnen!

Ben je in de buurt? Kom zeker eens langs! Je kan ons vinden in de Doorniksesteenweg 81A, 8500 Kortrijk.

EntityOne Kortrijk