Remote consultancy, online trainingen en virtuele netwerkevents ...

We doen er alles aan om beter uit de crisis te komen! De sectoren waarin ik als ondernemer actief ben zijn, net als heel veel anderen, hard geraakt door de coronacrisis. Eerst was het ook even bekomen van de schok en noodmaatregelen nemen. Nu willen we ons aanpassen aan het 'nieuwe normaal' en lanceren verschillende initiatieven!

EntityOne

Met EntityOne zetten we onze dienst Remote Consultancy opnieuw in de kijker. We hebben deze dienst al jaren en zijn overtuigd van de vele voordelen. Alleen had het tot nu toe een beperkt succes. We hopen dat door de huidige crisis meer klanten de voordelen van Remote Consultancy zullen erkennen. Lees verder op de EntityOne blog.

Heftig webdesign

Met Heftig organiseren we Online Coffee Break. Een laagdrempelige virtueel netwerkevent. Ondernemers kunnen zichzelf en hun bedrijf voorstellen aan de andere deelnemers en zo het eigen netwerk uitbreiden. Je kan alles vinden om de site netwerkevenementen.be.

Productief.eu

Bij Productief.eu gaan vanaf nu alle trainingen online door! Alles is aangepast en getest om een optimale ervaring te hebben online. Ook na de crisis zullen we een deel van de trainingen online blijven geven. Meer info op productief.eu.